Witajcie. to mój pierwszy post na forum ale śledze go już od dłuższego czasu pod koniec marca odbieram swojego białego tygrysa 1.4 TSI i mam pytanko co do schowka w podsufitce. Czy do MINT można zamontować takie cudo jak na tej aukcji ?
i czy będzie to po prostu polegąlo na wyciągnieciu jakiejś zaślepki i włożeniu tego schowka czy też konieczne będzie jakieś magiczne kombinowanie i wycinanie ?
Arturo77, na aukcji są foty... porównaj w swoim aucie czy masz tak samo.... i dostaniesz odpowiedź .... mogę popołudniu wskoczyć do garażu i zerknąć jak to wygląda u mnie, jeżeli to Cię uspokoi wtedy
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
problem jest taki że mojego skodipara odbieram za tydzień i chciałem dzień wczesniej zawieźć już taki schowek żeby mi zamonotwali. A nie mam gdzie Minta podejrzeć jak ma rozwiązaną podsufitke, czy ma zaślepke, którą mogę zastąpić schowkiem czy tylko lampke i zaraz opadający "filc"
Do Minta nie będzie pasować, bo przecież nie ma takiego wgłębienia po środku podsufitki, na ostatnim zdjęciu sam sprzedawca zaznaczył że jak jest podsufitka bez tego wgłębienia to nie pasuje
Witajcie. to mój pierwszy post na forum ale śledze go już od dłuższego czasu pod koniec marca odbieram swojego białego tygrysa 1.4 TSI i mam pytanko co do schowka w podsufitce. Czy do MINT można zamontować takie cudo jak na tej aukcji ?
i czy będzie to po prostu polegąlo na wyciągnieciu jakiejś zaślepki i włożeniu tego schowka czy też konieczne będzie jakieś magiczne kombinowanie i wycinanie ?
dzięki z góry i pozdrawiam
Mam Minta . Nie będzie pasować. Wystarczy że mając Minta wejdziesz to auta i zerkniesz... odpowiedz sama się nasunie. Pasuje od Ambiente w góre... Inna podsufitka
wstyd się przyznać... nie zwracałem uwagi wcześniej u siebie na takie "detale" ops:
szkoda że nie będzie pasować, bo gdzieś tam chodził mi po głowie taki schowek
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Komentarz